2010. június 15., kedd

Te is szeretnél Armani parfümöt?

Giorgio Armani a könnyű, modern és mértéktartó parfümöket szereti, melyektől távol áll a mesterkéltség, és a természet fenségét fejezik ki.

Armani azt a divatot kedveli, amely észrevehetetlen, valamint a könnyű és mértéktartó, elegáns és modern parfümstílust.
A divatdiktátor saját kezűleg leírt, hárombetűs becenevével -  Gióval - jegyzi 1992-es, virágos-gyümölcsös illatát, maga tervezte a flakont is. Bevallása szerint a parfüm illatára Pantellerián, egy szicíliai szigeten lelt rá, ég és víz között. "A szigetet nap süti, tenger szabdalja, édes és keserű, cukros és sós ízű.


A képet elnézve nem csodálkozhatunk a végeredményen.


Szagos bükköny és jázmin, frézia és muskotályos szőlő alkotja az illatkompozíciós lényegét, melyet alkotója a leglégiesebb illatos víznek szánt.

A fejjegyekben a savanykás illatok tengervíz permetét szitálják. A szívjegyekben a jázmin üdesége vetélkedik a fréziával és fehér jácinttal. Az alapjegyekben pézsmás-fás harmónia árasztja az érzéki illatot. És hogy testet öltsön a frissesség eszméje, amely jól jellemzi a tisztaság és a nagy kékség igézetében élő kort, Giorgio Armani jáde- és halvány tengerzöldben játszó, tengeri kavicsot idéző, homok fújt üvegbe tölti illatszerét, majd lagúnaszínű (mély tengerzöld) dobozba burkolja.




Kíváncsi vagy, hogy mit is jelent a parfümök világában a fejjegy, szívjegy és alapjegy? Akkor itt olvashatsz róla többet!

Ha szeretnéd kipróbálni, most 30-50 %-kal olcsóbban itt tudsz vásárolni Armani parfümöt.

Amennyiben nemcsak Armani parfümöt szeretnél, hanem minden mást, ami Armani (pl. öltöny, cipő, ing, fehérnemű, stb.), akkor azt itt találod.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése